Onze diensten voor u

Financiële boekhoudingFinanciële boekhouding
Financiële boekhouding

Verzorging van de financiële boekhouding

Door jarenlange ervaring met boekhouding kan ik mijn klanten ondersteunen door het verwerken van de financiële administratie. Natuurlijk ben ik op de hoogte van alle wet- en regelgeving ten aanzien van mkb bedrijven, zelfstandigen en verenigingen.

Voor de verwerking in de boekhouding werk ik met …. software

De administratie wordt eenvoudig en accuraat verwerkt in ….. Dit betekent dat er altijd een overzicht beschikbaar is. Diverse klanten werken nog met een papieren en digitale administratie.

Per kwartaal dient er btw en omzet belasting te worden aangeven.

Door tijdig aan te leveren bespaart u tijd en geld. U krijgt van mij een overzicht wat u dient te betalen voor welke datum. De digitale aangifte verwerk ik voor u. Neem vrijblijvend contact op dan bespreken wij de mogelijkheden.

S. van den Brom Administratiekantoor voor uw financiële boekhouding

De complete financiële boekhouding in goede handen

• Facturatie en debiteurenbeheer

• Bankgegevens beheer

• Financiële administratie

• Maandelijkse & kwartaal overzichten

• btw en omzetaangifte

• Aangifte inkomstenbelasting

• Budget en kostprijsberekeningen

• Samenstellen uitbrengen jaarverslag

• Samenstellen en publicatiestukken deponeren KvK

• Achterstanden wegwerken (schoenendoos met bonnetjes)

• Kennis overdracht zelf een administratie op te zetten

Verenigingen dienen een goede administratie bij te houden. Graag help ik hen bij de financiële administratie en het samenstellen van de jaarlijkse financiële cijfers voor de algemenen ledenvergadering.

De financiële boekhouding is bij mij in goede handen.

Door mijn jarenlange ervaring binnen de financiële sector heb ik de juiste kennis om uw bedrijf te ondersteunen. Natuurlijk zorg ik dat nieuwe wetgeving en regelgeving ten aanzien van bijvoorbeeld het mkb en zelfstandige tijdig door mij aan mijn klanten wordt gedeeld, zodat zij over de juiste informatie beschikken om hun financiële administratie en afdrachten te doen.

© Copyright -    |   Alle rechten voorbehouden Administratiekantoor S. van den Brom   |   Ontwikkeld door Marketing Creator